Jeg har glemt mit login, hvad gør jeg?

Klik på det lille spørgsmålstegn øverst på siden lige ved siden af "Brugernavn".

Indtast din email adresse og systemet sender dig nu et nyt, autogenereret password til din email.

Har du problemer med dette, send da en mail til support@web-regnskab.dk, og oplys dit firmanavn, så sender vi dig en mail med login oplysningerne.

Bemærk at tasterne du dit kodeord forkert 5 gange i træk, lukkes adgangen ned af sikkerhedsmæssige årsager.

Herefter kan koden ikke nulstilles ved at anvende det orange spørgsmålstegn. Send da en mail til support@web-regnskab.dk, for igen at få åbnet din konto.