Jeg har lavet et køb med en anden momsprocent end 25?

Du kan oprette flere momskonti i systemet, på denne måde kan du postere med de korrekte procenter, samtidig med at du kan have et udspecificeret overblik over dine moms køb/salg. Lad os sige du har flere køb med en anden moms end 25%. eks. repræsentationsmoms

Du kan kan oprette repræsentationsmoms ved at gøre følgende:

1. Gå til regnskab/rediger balance
  2. Klik på eks. Anden moms 1 og omdøb denne til f.eks. "repræsentationsmoms"
  3. Gå til indstillinger/regnskab/avanceret moms indstilling
  4. Indsæt "momsprocenten i tal" ud for P2 og vælg i konto "repræsentationsmoms"
  5. Gå tilbage til regnskab/rediger balane
  6. Opret en omkostningskonto og vælg momskode "P2"

Du kan nu postere købet via simpel bogføring og systemet vil ved anvendelse af den nye omkostnings konto, bruge den moms sats du har indsat.