Hvordan laver jeg en kreditnota?

For at udligne en forkert faktura laver man en kreditnota. En kreditnota er en "omvendt" faktura, der går i minus. I regnskabsprogrammer må man generelt ikke kunne "slette" noget, da der skal være fuld sporbarhed jvf. lovgivningen.

Det er dog super enkelt at lave en kreditnota, du gør således:
KUNDER -> KLIKKE PÅ KUNDEN -> RULLE NED I BUNDEN HVOR FAKTURA LIGGER -> KLIK PÅ IKONET "VEND TIL KREDITNOTA"

Når kreditnota er lavet, markeres både denne og faktura som betalt på samme konto, for at det går op.

Herefter kan du evt. lave en ny, korrekt faktura til kunden.