Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål - hvordan får jeg hjælp?

Send en mail til os på support@web-regnskab.dk, så skal vi med glæde svare på dit program spørgsmål.

Har du telefon support abonnement kan du også ringe til os på 86 51 72 03.

Bemærk, vores supportere må ikke besvare bogføringstekniske spørgsmål, her skal du tale med en revisor.

Vores supportere må kun besvare spørgsmål der vedrører programmet. Årsagen hertil er at vores supportere ikke er revisor uddannede, og der må ikke være risiko for at de giver dig et forkert svar.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Elinor nielsen

Hej vil gerne  opsige dette web regnskabsår program hos jer fra dags dato har betalt det jeg skylder  plus masse af rente vdrcskrivel jeg Aldiig har modtage mvh John nielsen