Kan man lave sin egen kontoplan?

Ja, det kan du!

Når du opretter en prøveversion vil du få 2 muligheder:

1) Standard (Du får en færdig standard kontoplan fra os, som du selv kan rette til)

2) Avanceret - denne skal du vælge hvis du gerne selv vil lave din egen kontoplan fra bunden.

Den avancerede / Dynamiske kontoplan giver dig mulighed for at lave overskrifter, give konti præcis de kontonumre du er vant til og lave sum konti på mange forskellige måder.

Du har mulighed for at eksportere din egen kontoplan, og senere importere den til andre systemer hvis du skal bruge en konto mere hvor du ønsker samme kontoplan

SE DEMO VIDEO HVORDAN DU LAVER DEN AVANCEREDE KONTOPLAN HER