Hvad er opsigelsesfristen og hvad med opbevaring af lovpligtige data

Hvis du en dag ikke længere ønsker at benytte dig af Web-Regnskab, skal du blot sende os en opsigelse på support@web-regnskab.dk

Du skal sende os opsigelsen senest 30 dage før en ny abonnementperiode starter. Dermed vil du ikke modtage flere faktura fra os.

Da vi skal være sikre på at opsigelsen kommer fra den rette, skal opsigelser ske per email fra den email du er registreret med hos os.

Vi sender altid en bekræftelse retur på modtagelsen af opsigelsen.

Opbevaring af lovpligtige data til Skat

Hvis du opsiger dit abonnement, har du mulighed for at købe en dataopbevaringspakke, hvor vi holder din konto åben i "dvaletilstand" i de 5 år som Skat kræver du opbevarer dine regnskabsdata. Dette koster blot 499 + moms totalt for de 5 år (Ikke per år).

Du kan i denne type dvaletilstand ikke bogføre eller lign, men får også mulighed for at aktivere din konto igen senere hvis du skulle åbne din virksomhed igen eller lign.