Jeg vil gerne oprette en konto mere - men får at vide min email er optaget

Da din email også er dit brugernavn, er det kun muligt at oprette én konto per email. Såfremt du skal bruge en konto mere kan du oprette denne med en anden email såfremt du har dette.

Hvis du ikke har andre emails, kontakt da support@web-regnskab.dk - så finder vi en smart løsning på det til dig.

Får du denne besked første gang du vil oprette en konto?

Hvis du får besked om at din mail er optaget første gang du vil lave en prøveperiode hos os, skyldes det næsten med sikkerhed at du på et tidligere tidspunkt har prøvet vores system eller et af vores søstersystemer. Du kan da blot skrive til support@web-regnskab.dk - så løser vi det for dig