Sådan giver du din revisor adgang til din konto

Såfremt du ønsker at give din revisor adgang til din konto kan dette gøres på 3 måder:

Logge ind med din adgang

Det letteste er naturligvis blot at oplyse din revisor dit brugernavn og adgangskode, så kan der logges ind med dette

Opret en brugeradgang

Du kan gå ind under Indstillinger -> Bruger rettigheder, og her oprette din revisor med hans eget login og herefter oplyse revisoren om dennes brugernavn og adgangskode (som du definerer når du opretter adgangen) - Det koster ikke noget at oprette en adgang til din revisor

Revisoren får en separat revisorkonto (Revisor Modul)

Din revisor kan helt gratis få en revisorkonto hos os. Dette bruges typisk når en revisor har flere kunder der benytter Web-Regnskab. Fordelen ved denne løsning er at revisoren med et enkelt klik kan skifte rundt mellem sine kunders regnskaber, og dermed ikke behøver huske på en masse forskellige adgangskoder mv.

For at få en revisorkonto skal din revisor blot kontakte os på support@web-regnskab.dk og bede om dette samt oplyse at han ønsker adgang til din konto (Du vil så skulle godkende dette først)