Hvordan bogfører jeg uden moms?

For hver postering der oprettes, kan du vælge at slette momsbeløbet.

Således posteres der ikke på dine momskonti.

Generel opsætning af konto uden moms

Du kan også opsætte en konto i kontoplanen som aldrig beregner moms. Dette gøres ved at gå til regnskab / klikke rediger balance / klikke på eksisterende konto, eller opret en ny / vælg moms kode det øverste hvide / blanke felt / gem konto.

Se vores VIDEOGUIDE - KLIK HER

Vil du slet ikke bruge moms på nogle konti i systemet (Eks. foreninger)

Her er den letteste måde at gå ind under Indstillinger -> Regnskab, og her sætte moms procenten til "0" i både købs og salgsmoms og trykke GEM. Herved vil der ikke regnes moms på nogle af dine posteringer