Jeg har lavet en faktura, men kunden har ikke modtaget/jeg er i tvivl om den er sendt?

Du kan opsætte en kvitteringsmail under indstillinger -> fakturering.

Således vil alle faktura du har gemt og sendt i systemet, blive sendt til denne mail. Dette fortæller dig at faktura er sendt ud fra systemet.

Såfremt kunden ikke har modtaget kan der være to forklaringer.

1.    Kundens mail har opfanget faktura og sendt denne til SPAM mappen
2.    Kundens mail er ikke korrekt og faktura er dermed kommet tilbage til os.

Såfremt punkt 1 ikke er tilfældet, kan du kontakte Web-Regnskab support på support@web-regnskab.dk og oplyse kundens email adresse (den mail du har sendt faktura til). Således vil supporten tjekke om faktura er kommet retur til os, samt hvad årsagen kan være.

Dårlig undskyldning for manglende betaling?

Slutteligt skal man også huske at mange kunder der ikke har betalt til tiden vil bruge undskyldningen at de ikke har modtaget fakturaen - selv om den i virkeligheden er leveret.